divendres, 18 d’abril del 2008

El perquè d'aquest blog

Estimats/des amics i amigues:

Encara no sé com m'he deixat enredar per la meva filla Gemma.

Avui, mentres escrivia una nova recepta que he après, la Gemma em comenta:
- Ostres mamá, per què no crees un blog i comparteixes les teves receptes amb altres persones que també els agrada la cuina? Ja veuràs com n'és de fàcil? Aconseguiràs un bon receptari....

La veritat és que no en tinc ni idea del que és un blog, però.. en un plis-plas ja me l'ha fet i aquí estic.

BITÀCOLA CULINÀRIA vol ser un espai per a compartir, saborejar, criticar... tot allò relacionat amb la cuina.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

No ho he provat, però ho provaré segur. Molt bona idea això del blog.Enhorabona!!!

Unknown ha dit...

Eiii, molt bé Rosa, amb la cara de salut que fa el Pau segur que ets una gran cuinera. Ja provaré les receptes i et comentaré com m'han quedat.

Un petó i enhorabona !!!
Montse

Anònim ha dit...

¡Tan creativa como siempre, Rosa!
No dudaré en probar alguna de tus fantásticas recetas.
Un saludo.
María José

Anònim ha dit...

Rosa. No ens coneixem, però he tingut la sort de tenir la teva filla en el curs que vam impartir amb en Genís avui fa vuit dies.

I et confesso que, en una família de celíacs com és la nostra, el teu bloc ens serà de gran ajut. A més de receptes treballades, a primer cop d'ull veig que no hi ha massa gluten pel mig: un gran encerta pels centenars de famílies que estem en aquesta situació.

Gràcies i endavant!!!

Anònim ha dit...

Bona nit Jordi,
T'haig de dir que la culpa d'aquest bloc la té la Gemma i de manera indirectala tens tu. En un tres i no res el va fer.

Em va dir, mama, no perdis el temps en fer una recepta, et muntaré un blog i podràs gaudir de les teves recptes i a més a més les podràs intercanviar, i així em vaig deixar enredar. N'estic molt contenta de com va.

Demanaré al profe que em doni alguna recepta per a celíacs i la penjaré.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.