INGREDIENTS per a quatre persones:
4 Masses fines Roll Pasty o pasta Filo per a fer el farcellet.
Escalivada (pebrot i albergínia).
4 tallets de formatge de cabra.
Sal Maldon.
Vinagre balsàmic *(biberó).
Acompanyament:
Rúcola o enciam
4 Masses fines Roll Pasty o pasta Filo per a fer el farcellet.
Escalivada (pebrot i albergínia).
4 tallets de formatge de cabra.
Sal Maldon.
Vinagre balsàmic *(biberó).
Acompanyament:
Rúcola o enciam
PREPARACIÓ:
Precalentaem el forn a 180 º.
Posem una peça fina de massa i l'estirem al marbre de la cuina, damunt hi posem una mica d'escalibada i un tall finet de formatge de cabra.
Agafem la pasta fina pels quatre costats formant un mocador de fer farcells i perquè s'aguanti hi posem un pal llarg de pintxo o un escuradents. Quan hàgim acabat de fer els quatre farcellets els introduim al forn uns 7 minuts.
Mentres tant preparem el plat. En un costat hi posem l'enciam o la rúcola i l'altra el farcellet i l'amanirem al gust de cadascú. Podem decorar el plat amb vinagre balsàmic.
* El vinagre balsàmic ens el podem fer nosaltres amb vinagre i una mica de sucre.
BON PROFIT!!!!
1 comentari:
La rúcula molt bona, el farcellet també, jo el vull probar de fer amb patata, pernil dolç i formatge.Deu estar bo,oi?...adeu.
Publica un comentari a l'entrada