dissabte, 3 de maig de 2008

FARCELLETS AMB PEU DE PORC, CONFITURA DE TOMÀQUET, SALSA DE ROMESCO I PERNIL

INGREDIENTS:

Confitura de tomàquet:


8 o 10 tomacons
Una mica de sucre
Aigua



Pasta filo o pasta Wanton o pastela per a fer els farcellets
4 peus de porc
Salsa de romesco
Tallets de pernil finets
Sal i oli

Preparació:
Es bull el peu de porc amb aigua, pebre i unes fulles de llaurer, si es fa en l'olla a pressió ha d'estar uns 35 minuts.
Es posa en una cassola els tomacons talladets en 4 trossos, s'afegeix el sucre i una mica d'aigua i es posa el foc. Es va remanant perquè es vagi caramelitzant.
Quan el peu de porc està cuit i fred es va desosant.
Es comença a calentar el forn.
Per fer els farcellets es posa la pasta filo o la Wanton i a damunt uns trossets de porc desosat i el tomàquet caramelitzat, i es fa el farcellet. Es posen el forn uns 20 minuts a 180 º
Quan tenim els farcellets cuits es col.loquen al plat i a damunt es posa una mic de salsa de romesco i a damunt es posa un tallet de pernil.