Síndria sense llavors (si pot ser, és millor)
Enciam
Figues naturals
Anxoes
Salsa: Rocafort, vinagre de mòdena i oli
PREPARACIÓ
Es talla la síndria a trossos, dos dits d'ampla i es passa per la paella o la planxa amb una mica d'oli.
Per a fer la salsa vinagreta es posa en un got el formatge roquefort i s'aixafa amb una cullera, s'afegeix oili i vinagre de mòdena. Es remana perquè quedi una salsa.
Per emplatar, posem en un costat l'enciam talladet a trossets. Damunt hi posem la figa que prèviament l'haurem buidat i les anxoves talladates. a l'altra part del plat hi col·locarem la síndria. S'amanirà amb la salsa rocafort. Per acabar, es guarnirà amb vinagre de mòdena.
Lleugeret, senzillet i especial per aquest temps.
Que vagi de gust.!!!!!
1 comentari:
mmmmmm....quina bona pinta que fa, ja els probaré de fer!!
Publica un comentari a l'entrada