dijous, 9 d’octubre del 2008

CARGOLS AMB CONILL

Ingredients:

2 Kg. de cargols
1/2 conill tallat a trossets petits
3 cebes mitjanes
2 tomàquets madurs
llorer, farigola
1 cabeça d'alls
Atmelles o avellanes
sal
pebre
oli d'oliva

Preparació:
Rentarem bé els cargols igual com s'ha fet amb els cargols amb bacallà i els farem bullir durant 2 hores amb un ramet de farigola, canviarem l'aigua una vegada i llavors hi afegirem la sal. Si ens agraden picantets hi podem posar una mica de bitxo.
Posarem el conill a la cassola amb una mica d'oli, quan estigui mig doradet, el retirarem. En aquesta mateixa cassola farem el sofregit amb les cebes ratllades, tomàquet i all, afegirem la sal, el pebre i el llorer.
Quan el sofregit estigui a punt el triturarem i hi afegirem el conill i els cargols. Prepararem una picada d'ametlles una mica de brou i dos o tres grans d'all i ho tirarem per sobre. Deixerem que es coguin 1/2 hora més, tot sacsejant la cassola perquè es barregi bé. Anirà fent xup-xup.
També si pot posar una mica d'all i li si es vol.

Que vagi de gust!!!

2 comentaris:

Gemma Urgell ha dit...

Ostres mama! Feia temps que no penjaves res! Molt bones aquestes receptes de cargols! Sobretot la de bacallà.

Anònim ha dit...

felicitats Rosa, fas uns plats mol bons i tens molta manya