dijous, 20 de novembre de 2008

ALLS CREMATS AMB CUES DE RAP

Una altra manera de cuinar les cues de rap, fàcil i ràpid.

INGREDIENTS:
Una cua de rap per persona
Una cabeça d'alls
Patates
Oli
Vi blanc
Fumet de peix

PREPARACIÓ:
Aixafeu tres grans d’all i els poseu en una cassola amb oli d’oliva, a daurar. Afegiu les cues de rap i remaneu durant 3 minuts.
Seguidament, tireu un raig de vi blanc i el deixeu evaporar. Afegiu les patates tallades a daus i remaneu tot junt durant uns 3 minuts.
Retireu les cues de rap i afegiu el fumet fins a cubrir les patates. Uns tres minuts abans d'acabar la cocció de les patates, introduiu les cues de rap i espereu que s'acabin de coure les patates. Més o menys són uns 15 minuts.

Observacions: Podeu fer una picada d'all, julivert i quatre avellanes o ametlles i es tira per sobre els darrers tres minuts.