divendres, 21 d’agost del 2009

BOCATA DE CONCURS

La meva companya de feina i amiga Sandra es va presentar al concurs d'entrepans que es va realitzar el darrer dia de la Festa Major del poble (Bellvei del Penedès). El seu entrepà anomenat LA FLORETA va enamorar a tots els assistents, tot i que no es mereixia quedar en quart lloc. Però bé el que compte és participar i passar-t'ho bé, ah que sí?.

Una simbiosi d'originalitat, senzillesa i saborositat la podem trobar en aquest deliciós bocata.

INGREDIENTS
Tonyina,
Pernil dolç
Ou dur
Salsa rosa
Mayonesa
Ou ratllat
Olives
Pa de motlle
PREPARACIÓ
Es bullen els ous. Mentrestant s'agafa el pa i amb diferents motllos de dos tamanys (un de més gran per la part de dins i una altre de més petit per la part de fora) anem fent rodones.
Damunt la base i col·loquem la tonyina, el pernil dolç i l'ou dur, regat amb una mica de salsa rosa. Ho tapem amb un altra rodona de pa de motlle hi ho acabem amb mayonesa, ou ratllat i per acabar de trencar el color i afegim una oliva.
Anem situant els pètals al voltant de la rodona més gran i ja està!.
Què us sembla? Fàcil, econòmic, vistós i gustós.
Felicitats Sandra!!!!