diumenge, 17 de gener de 2010

PALMERETES DE PASTA DE FULL

Tal i com us vaig dir en el blog Amics de CA LA FLORINDA, aquí teniu una de les receptes dels diferents plats que hi havia en el Pica Pica de Nadal.
A més a més, si entreu a l'etiqueta d'ENTRANTS, veureu alguns d'aquests plats del Pica-Pica.

PALMERES DE PASTA DE FULL



INGREDIENTS:
Una làmina de massa de full congelada o fresca.
Pernil dolç
Formatge
Pernil salat tallat a trossets
Ou batut


PREPARACIÓ

Abans que tot, precalentarem el forn a 180º i prepararem la massa de full.
Si és congelada la deixarem descongelar a temperatura ambient. L'estirem i la untem d'ou batut amb un pinzell.

Cobrim la massa amb làmines de pernil dolç i formatge i trossets de pernil sallat. Enrotllem la massa des dels dos extrems fins que es s'ajuntin al centre. Tornem a pintar amb l'ou les tires i anem tallant palmeretes d'uns 1'5 cm., més o menys.
Col·loquem les palmeres en una safata per anar al forn i damunt del paper vegetal de cuina.
Es posa al forn, uns 10 minuts, segons si ens agrada més o menys cuitetes.
Observacions: Aquest entrant els agrada molt als més menuts i si no li pregunteu al Lluch.