dimarts, 31 d’agost del 2010

MAGRET D'ÀNEC BEN ACOMPANYAT


INGREDIENTS

2 magrets d'ànec
400 g de cebes
1 copa de conyac
sal
pebre negre

PER ACOMPANYAR:
Pebrot i albergínia escalivats
patates al caliu
tomàquets
Cebetes caramel·litzades

PREPARACIÓ

Agafarem els magrets sencers i els senyalarem amb el ganivet, ben salpebrats i els posarem en una paella antiadherent. Primer dorarem la part més grassa perquè tregui el greix i després elS tombarem. No cal que es coguin massa, tomb i tomb.

Retirarem el magret i el posarem en una safata.

A la grassa que queda a la paella hi afegirem una mica de conyac i el deixarem reduir.
Hi ha diferents maneres per acompanyar el magret:
En la grassa reduïda amb el conyac hi afegim cebetes o cebes tallades a trossets petits i que es vagin confitant a foc ben baix.

A més a més de les cebetes, pot anar acompanyat de quatre mongetes passades per la paella amb all i julivert.
Una mica d’escalivada.
Patates al caliu amb una tomàquet al forn...

Alhora de servir, emplatarem el magret tallat i l’acompanyarem amb allò que ens vingui més a gust i el regarem al la salsa que hem reduït.

Fàcil i molt gustós.