INGREDIENTS
2 magrets d'ànec
400 g de cebes
1 copa de conyac
sal
pebre negre
PER ACOMPANYAR:
Pebrot i albergínia escalivats
patates al caliu
tomàquets
Cebetes caramel·litzades
PREPARACIÓ
Agafarem els magrets sencers i els senyalarem amb el ganivet, ben salpebrats i els posarem en una paella antiadherent. Primer dorarem la part més grassa perquè tregui el greix i després elS tombarem. No cal que es coguin massa, tomb i tomb.
Retirarem el magret i el posarem en una safata.
A la grassa que queda a la paella hi afegirem una mica de conyac i el deixarem reduir.
Retirarem el magret i el posarem en una safata.
A la grassa que queda a la paella hi afegirem una mica de conyac i el deixarem reduir.
Hi ha diferents maneres per acompanyar el magret:
En la grassa reduïda amb el conyac hi afegim cebetes o cebes tallades a trossets petits i que es vagin confitant a foc ben baix.
A més a més de les cebetes, pot anar acompanyat de quatre mongetes passades per la paella amb all i julivert.
A més a més de les cebetes, pot anar acompanyat de quatre mongetes passades per la paella amb all i julivert.
Una mica d’escalivada.
Patates al caliu amb una tomàquet al forn...
Alhora de servir, emplatarem el magret tallat i l’acompanyarem amb allò que ens vingui més a gust i el regarem al la salsa que hem reduït.
Fàcil i molt gustós.
Alhora de servir, emplatarem el magret tallat i l’acompanyarem amb allò que ens vingui més a gust i el regarem al la salsa que hem reduït.
Fàcil i molt gustós.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada