diumenge, 15 de juny de 2008

CRÊPES AL GUST

INGREDIENTS:
500 gr. de farina
1 l de llet
3 ous
Mantega

Observacions:
És molt important disposar d'una paella antiadherent i un gira crêpes, per poder moure'ls amb més facilitat.


Tots aquests ingredients es barregen tots amb l'ajut del braç de cuina. Quan la massa estigui feta es va tirant cullares en una paella untada amb mantega, com si fessin truites . El farciment es pot fer del que es vulgui.

Farciment amb fruita confitada:
Es tallen a trossets la fruita (préssec, taronja, plàtans... la que tinguem en aquell moment) es posa en una paella amb mantega i que vagi traient l'aigua. s'afegeix sucre i rega amb una mica de Pedro Ximénez o qualsevol licor que tinguem per casa.
A sobre el podem cobrir de xocolata de cobertura desfeta al bany maria.

Webs interessants sobre diferents maneres de fer crêpes i diferents farciments:
http://www.consumer.es/web/es/alimentacion/en_la_cocina/trucos_y_secretos/2004/02/13/95616.php
http://www.recetas-cocina.com.es/cocina/receta-de-crepes/
http://www.recetasdiarias.com/recetas-de-cocina/recetas.php?idReceta=47
http://www.karlosnet.com/General/receta.php?c=900

2 comentaris:

Jordi ha dit...

estic repassant el blog i crec que nomes he provat un parell de plats!!
ja t'enviare un calendari dels dies que vindre, je je je
moltes felicitats, aquest blog ja te molta "chicha" mai millor dit.

Núria Valls ha dit...

Les crêpes amb oli d'oliva també surten bé en lloc de mantega. Una francesa qui em va ensenyar a fer-les i d'aquesta manera.

Acabe de visitar el teu blog per primera vegada, i crec que el primer plat que faré serà el pastis de formatge però sense Thermomix que no en tinc...

Et convido a que visites el meu nou blog: http://nuriabrindesoleil.blogspot.com

Bon estiu!!