dijous, 20 de novembre de 2008

Cues de rap gratinades amb all i oli

Ingredients:
1 cua de rap per persona
Patates
Oli, sal i pebre

All i oli:
Ou, oli i all

Preparació:
Abans de tot precalentarem el forn a 200 ºC .

Farem l'all i oli. Sempre el faig amb el "turmix". Poso l'ou, l'oli i el gra d'all amb una mica de sal.
Tallarem les patates a rondanxes i les posarem al forn amb sal, pebre i oli d'oliva. quan les patates estiguin una mica fetes, posarem les cues de rap i les deixerem coure durant uns 10 minuts. Treurem la plàtera del forn i per sobre del rap tirarem l'all i oli i una mica de formatge ratllat i ho gratinarem. amb tres o quatre minuts és suficient.

Per emplatar posarem la cua de rap al mig i les patates, al costat. També hi podem afegir una mica de samfaina.

Observacions: També es pot fer amb bacallà o en qalsevol altre peix. Aquest és un plat ràpid i força econòmic.

Que vagi de gust.

1 comentari:

Anònim ha dit...

si! ho he provat i m'ha agradat molt , ho he fet tal com tu ho has dit i he disfrutat cuinant i menjant felicitats.