Moltes gràcies Arturo per aquesta recepta, ja sé que la Goretti va fer de "pinche de cocina" i el Manolo i la seva dona de catadors. Molt agraïda.
Aquesta és una recepta que volem compartir amb tots vosaltres.
INGREDIENTS (Per a 4 persones)
2 perdius
4 dents d’all
¼ d’escalònies petites
Pebre negre en gra
1 fulla de llorer
Un got petit de vinagre (1/2 agredolç cabernet, i 1/2 de Xerès)
Oli d’oliva extra verge
Sal
PREPARACIÓ
Es renten bé les perdius i es posen en una cassola.
Afegim l’oli d’oliva quasi fins cobrir-les, les 4 dents d’all, les escalònies o ceba, el pebre negre en gra, la fulla de llorer, i el got (100ml.) dels vinagres i la sal al gust, tot en fred. Ho deixem a foc lent durant 1 h. aprox.
El temps dependrà molt de si són perdius salvatges o de granja.
Aquesta és una recepta que volem compartir amb tots vosaltres.
.jpg)
2 perdius
4 dents d’all
¼ d’escalònies petites
Pebre negre en gra
1 fulla de llorer
Un got petit de vinagre (1/2 agredolç cabernet, i 1/2 de Xerès)
Oli d’oliva extra verge
Sal
PREPARACIÓ
Es renten bé les perdius i es posen en una cassola.
Afegim l’oli d’oliva quasi fins cobrir-les, les 4 dents d’all, les escalònies o ceba, el pebre negre en gra, la fulla de llorer, i el got (100ml.) dels vinagres i la sal al gust, tot en fred. Ho deixem a foc lent durant 1 h. aprox.
El temps dependrà molt de si són perdius salvatges o de granja.
Ho deixem refredar a temperatura ambient.
Que vagi de gust!
Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada