dilluns, 29 de juny del 2009

CONILL AMB VERDURETES


INGREDIENTS
Un conill
Verdures: pebrot, carbassó, ceba, esbergínia, tomàquets, alls.
Un tros de cansalada
Pa torrat
Patates fregides
Nyora
Oli
Brou
PREPARACIÓ
En una cassola es posa l'oli i es dora el conill amb la ceba i l'all.

S'aparta el conill i amb l'oli del conill es couen les verduretes talladetes a trossets amb una mica de cansalada i la carn de la nyora escaldada. Es va afegint vi blanc i brou fins que quedi com una salsa.
Quan ja estigui a punt hi posem el conill salpimentat, el brou, les patates fregides i que vagi fent xup-xup.
Per espessir la salsa hi podem posar una picada d'ametlles o una mica de pa torrat.
Que vagi de gust!

1 comentari:

A peu coix. Núria Sagués ha dit...

He descobert el teu bloc. M'agraden les teves receptes. T'aniré llegint.

bloc pa amb oli i xocolata