1 Kg de pops
1 Kg de ceba
Vi blanc
Brou de peix
All i pebre
All i oli
PREPARACIÓ
Es netegen els pops i es deixen en una escorredora. Mentrestant es va tallant la ceba i a trossets.
Posem en una cassola de test l'oli, els pops, la ceba, els alls i el pebre. La tapem i que es vagi fent. Els pops aniran traient l'aigua i quan hagi minvat l'aigua s'afegeix el vi blanc i una mica de brou i que vagi ent xup-xup.
Aquest plat és molt senzill però la cocció és molt lenta ja que la ceba ha de caramalitzar i el pop ha de ser ben tendre i aquesta fase pot durar entre una hora i mitja o dues.
2 comentaris:
Estan mol bons, val la pena fer la tasca feixuga de netejarlos i treure la pell
És veritat Josep que costa molt netejar-los, però si tens la sort de comprar-los a la peixetaria de Bellvei te'ls netegen pel mateix preu.
Publica un comentari a l'entrada