diumenge, 5 de setembre de 2010

TARTALETES FARCIDES D'ESPINACS


INGREDIENTS PEL FARCIMENT

1/2 Kg d'espinacs congelats
25 grs pinyons
50 grs. bacon tallat a quadradets
2 O 3 grans d'all
Oli i sal
Crema de llet

Formatge ratllat (mozzarel·la)

PREPARACIÓ:
Els espinacs congelats es posen en una paella sense res i es van descongelant a foc lent. Quan estiguin descongelats s'afegeix un raig d'oli i els alls talladets a trossets i que es vagin sofregint amb el bacon. Despés es tiren els pinyons i s'afegeix la sal al gust. Dóna molt de gust i consistència la barreja d'una mica de beixamel o crema de llet a aquesta massa.

Per a la beixamel
1 l. de llet
Crema de llet

80 g. de farina

Mantega

Nou moscada al gust

Sal

Les tartaletes, que les poden comprar fetes, es farceixen amb aquesta massa d'espinacs i beixamel i damunt es posa una mica de formatge i es posa al forna a gratinar.

El forns, prèviament el tindrem escalfat a 180 º.

Aquest plat formaria part d'un entrant.

Fàcil de fer i té molta presència.