INGREDIENTS PEL FARCIMENT
1/2 Kg d'espinacs congelats
25 grs pinyons
50 grs. bacon tallat a quadradets
2 O 3 grans d'all
Oli i sal
Crema de llet
Formatge ratllat (mozzarel·la)
PREPARACIÓ:
Els espinacs congelats es posen en una paella sense res i es van descongelant a foc lent. Quan estiguin descongelats s'afegeix un raig d'oli i els alls talladets a trossets i que es vagin sofregint amb el bacon. Despés es tiren els pinyons i s'afegeix la sal al gust. Dóna molt de gust i consistència la barreja d'una mica de beixamel o crema de llet a aquesta massa.
Per a la beixamel
1 l. de llet
Crema de llet
80 g. de farina
Mantega
Nou moscada al gust
Sal
Les tartaletes, que les poden comprar fetes, es farceixen amb aquesta massa d'espinacs i beixamel i damunt es posa una mica de formatge i es posa al forna a gratinar.
El forns, prèviament el tindrem escalfat a 180 º.
Aquest plat formaria part d'un entrant.
Fàcil de fer i té molta presència.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada