ARRÒS MIL GUSTS
100 g de cansalada
50 g de bolets secs
50 g de salsitxes
100 g de vedella picada
Tàperes
5-6 filets d'anxoves
Vi blanc sec
1 l de brou
1 ceba
1 dent d'all
100 g de Parmesà ratllat
Mantega
Oli,
sal,
pebre
PREPARACIÓ
Posar els bolets secs a remullar en aigua calenta.
En una cassola amb una mica d'oli posar la ceba i l'all picats junt amb la cansalada trossejada petita.
Afegir els bolets escorreguts, la salsitxa sense pell, la carn picada, les tàperes i les anxoves aixafades.
Deixar coure-ho tot, foc suau, uns 15 minuts.
Abocar el vi blanc i deixar-lo evaporar. Salpimentar i afegir un cullerot de brou.
Afegir l'arròs i barrejar bé.
Incorporar la resta del brou calent i deixar coure a foc mig fins que l'arròs estigui en el seu punt.
Fora del foc afegir una mica de mantega i el Parmesà ratllat.
Barrejar bé i deixar reposar 5 minuts abans de servir.
Posar els bolets secs a remullar en aigua calenta.
En una cassola amb una mica d'oli posar la ceba i l'all picats junt amb la cansalada trossejada petita.
Afegir els bolets escorreguts, la salsitxa sense pell, la carn picada, les tàperes i les anxoves aixafades.
Deixar coure-ho tot, foc suau, uns 15 minuts.
Abocar el vi blanc i deixar-lo evaporar. Salpimentar i afegir un cullerot de brou.
Afegir l'arròs i barrejar bé.
Incorporar la resta del brou calent i deixar coure a foc mig fins que l'arròs estigui en el seu punt.
Fora del foc afegir una mica de mantega i el Parmesà ratllat.
Barrejar bé i deixar reposar 5 minuts abans de servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada