INGREDIENTS:
3 o 4 Patates
Mantega
Ou dur
Pebrot escalibat
Olives
Tonyina
Anxoes
Mayonesa
Es bullen les patates amb pela i quan estiguin fredes es pelen. S'afegeix la mantega i amb una forquilla vas aixafant i barrejant la mantega amb la patata fins que et quedi una massa ben uniforme. S'aplanarà aquesta massa damunt d'un drap de cotó blanc.
A part, es va preparant el farciment a base de: ou dur, pebrot escalibat, olives talladetes a trossets, tonyina, anxoes... i tot allò que creguis que pugui anar bé i que sigui de l'agrat de tothom. Prepares la massa aixefant-t'ho amb la forquilla o amb el braç de cuina; depenent de si vols trobar o no trossets. quan estigui a punt o rectifiques amb sal si cal. Perquè sigui més melós es pot afegir mayonesa (una mica)
Després d'unes hores es treu de la nevera i es guarneix amb una capa de mayonesa i a damunt se li pot posar pebrot i olives, donant forma, color i vistositat.
Observacions: Aquest plat queda millor si el preparem el dia abans ja que la patata i la massa interior ha cuallat i queda més compacte.
Bon profit!!
1 comentari:
muy buen blog !!! saludos desde argentina
Publica un comentari a l'entrada