
INGREDIENTS:
2 tomàquets
2 o 3 pastanagues
Cogombre (si és que agrada)
1 Ceba
Formatge feta o mozzarella
Formatge feta o mozzarella
pebre
Oregan
Sal
Oli
Olives negres i blanques
PREPARACIÓ:
PREPARACIÓ:
Es talla el cogombre, el formatge (formatge feta és el típic per aquesta amanida, però es pot substituir per mozzarella en cas que no en tingueu) i els tomàquest a a daus. Les cebes es tallen a rodanxes, tipus juliana igual que la pastanaga.
Per a fer l'amaniment s'agafa una cullaradeta d'0renga, 4 cullaradetes d'oli d'oliva, 1 cullaradeta de vinagre balsàmic, sal i una mica de pebre i es barreja tot amb una cullera.
S'agafa un bol de vidre i es van posant tots els ingredients i les olives i es rega amb l'amaniment que es posarà al final.
4 comentaris:
HOLA ROSA! SOY OLGA (ANDREU NIN), TE ACUERDAS DE MI? CÓMO ESTÁS?
MI MADRE SE HA HECHO FAN DE TU BLOG Y ME PIDE QUE, SI PUEDES, CUELGUES LA RECETA DE LAS "HABAS A LA CATALANA".
ESPERO QUE TODO TE VAYA BIEN.
UN BESO
No entenc res del que escriviu
HOLA ROSA! SOY OLGA (ANDREU NIN), TE ACUERDAS DE MI? CÓMO ESTÁS?
MI MADRE SE HA HECHO FAN DE TU BLOG Y ME PIDE QUE, SI PUEDES, CUELGUES LA RECETA DE LAS "HABAS A LA CATALANA".
ESPERO QUE TODO TE VAYA BIEN.
UN BESO
Claro que me acuerdo de ti Olga. No he hecho nuca habas a la catalana pero mi madre i mi suegra son unas expertas. No te preocupes que cuando tenga toda la información voy a ponerte la receta. Últimamente tengo mucho trabajo y tengo que ponerme las pilas actualizando el blog.
Un besazo
Publica un comentari a l'entrada