Per a la realització d'aquests canapés es pot utilitzar qualsevol cosa que es tingui al rebost o a la nevera. Aquí en teniu un exemple.
Es poden fer les combinacions que es vulguin, depenent dels gustos. Els que jo he fet són:
1.- Nous i roquefort.
2.- Sobressada, olives.
3.- Mantega i anxoves.
4.- Pebrot, anxoves, olives.
5.- Mantega i salsitxa frankfurt sencera.
6.- Tonyina, pebrot.
7.- Paté i ametlles salades
8.- Mantega, ou dur, tonyina, olives, pebrot.
9.- Mantega, carn de cranc, olives.
....
Per a fer els de Pa bimbo, cal posar la llesca damunt de film transparent i amb el curró els anem aplanant, que quedi ben pla. Untem la barreja o el combinat, prèviament triturat. En acabar, enrotllem el film com si fos un caramel. Ho deixem a la nevera unes hores. Millor es preparar-ho a la vigília.
L'endemà es va tallant a trossets. També es poden decorar.
Per a fer els de pasta de full es fa el mateix. S'estira la massa (pot ser congelada) ben plana i es va fent quadradets i s'afegeixen els diferents ingredients. Es donen les formes que es vol: empenada, triangulets, quadradets... Després es posarà el forn que prèviament estarà calentat a 180º.
I aquest és el resultat.
Bon profit
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada